Indmeldelse i løbeklubben

[box]Der findes næppe en billigere løbeklub i Østjylland. Prisen er i 2012 per halvår: 200 kroner for studerende, 300 for ikke studerende og 100 for passive medlemmer.  BETAL KONTINGENT PÅ DETTE LINK.[/box]
Tilskudsløb, tøj og fryns

Som medlem af Aarhus Fremad Atletik kan du købe billigt løbetøj med Fremads logo i Insport.Du får også rabat hos Løberen, InSport og Keep Running .

Fremad giver også tilskud eller gratis adgang til en række løb. Det drejer sig blandt andet om fem runder af Danisco cuppen, en håndfuld baneløb på Aarhus Stadion, DM 10 km, Aarhus 1900 stafetten, Egå Engsø Rundt, Riis Skov Løbet og Gul Rute Løbet .

Husk at hjælpe løbeklubben

Der er kun råd til at holde kontingentet i bund, og at klubben giver tilskud til løb, hvis medlemmerne hjælper til. Klubben får penge i kassen til vores egne løb og ved blandt andet at være hjælpere for Aarhus Motion til store motionsevents. Som medlem af klubben forventer vi, at du giver en hånd med et par gange om året. Klubben drives af frivillige og kan kun hænge sammen, når vi alle gør en indsats. Det gør folk heldigvis gerne med et smil. Som medlem har du også mulighed for at hjælpe til ved julefrokost, sommerfest eller måske stable et foredrag på benene, som drejer sig om løb. Gode ideer til arrangementer for løbere og andre forslag modtages gerne hos bestyrelsen. Kom gerne med forslag til, hvordan du synes, at løbeklubben kan blive bedre. (mail: kaare SnabelA analystik.dk)

Leave a commentKontakt

Bestyrelse@aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

Træningstider
Mellem/lang: Tirsdag + torsdag klokken 17.15, lørdag klokken 10.15 fra Riisvangen.

FIT: Mandag + torsdag klokken 17.15 fra Riisvangen.

Børneatletik: Mandag + onsdag klokken 16.45-18.00, fredag klokken 16.30-18.00.

Sponsorer og samarbejdspartnere

Tækker Group
Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2019 © Forza Fremad