FIT - Fælles Interval Træning

FIT-holdet er for dig, som godt kunne tænke sig at løbe i et socialt fællesskab og samtidigt blive en bedre løber gennem intervaltræning. Du kan være 23, 43 eller 63 år – alle er velkomne!

Tilmelder du dig Aarhus Fremad Atletik, kan du frit løbe med på alle hold, som passer dig, og også deltage i alle klubbens sociale arrangementer. Det er muligt at skifte mellem hold, hvis din form eller kalender ændrer sig. Kom og løb med et par gange, og se om det er noget for dig, inden du betaler kontingent.

Generelt om holdet

Vi løber 1 gange om ugen – torsdag kl. 17.15 fra Riisvangen Stadion (vi mødes ved den indgang til stadion, som ligger på Hans Egedes Vej). På en typisk træning starter vi med at løbe opvarmning og lave lidt coretræning, hvorefter vi løber intervaller, som varierer fra træning til træning. Vi løber intervaller mange forskellige steder - på banen (Vejlby Stadion), i Riis Skov og rundt omkring i byen – og det kan være alt fra en snoet skovsti, en god bakke eller et par omgange på løbebanen. Vi holder desuden meget af det sociale aspekt ved træningen, og der er bestemt også tid til at sludre lidt.

Niveauet på holdet er meget bredt, og det er muligt at tilpasse intervaltræningerne til den enkelte løber. Vores opvarmningstempo foregår typisk i tempo 5.30-6.00 min/km, mens tempoet på intervallerne er meget forskelligt fra løber til løber. Det er derfor ikke afgørende, hvilket tempo du løber i, når du starter på holdet, men det vil være en fordel, hvis du kan løbe 7-10 km inden du starter. Vi løber typisk omkring 10 km på en træning, men der vil næsten altid være mulighed for at afkorte distancen lidt.

Træningstider

Torsdag kl. 17.15 fra Riisvangen Stadion (vi mødes ved den indgang til stadion, som ligger på Hans Egedes Vej).

Vi har i øjeblikket to trænere – Helle Juul og Henriette Mathiesen. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Henriette-mathiesen@hotmail.com, så hjælper hun dig gerne på rette
vej.

Kontakt

Bestyrelse@aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

Træningstider
Mellem/lang: Tirsdag + torsdag klokken 17.15, lørdag klokken 10.15 fra Vejlby Centervej 53

FIT: Mandag + torsdag klokken 17.15 fra Risvangen.

Børneatletik: Mandag og torsdag kl 17-18.15 fra Vejlby Centervej 53.

Sponsorer og samarbejdspartnere

Tækker Group
Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2019 © Forza Fremad