Frivillige driver Fremad fremad

Aarhus Fremad er drevet af frivillige, som med gejst og gnist får klubben til at fungere. Vær selv med til at sætte fut i fremad og hjælp til som frivillig.

[box]Som medlem af løbeklubben er du del af en velfungerende frivillig forening, hvor der er tradition for at samarbejde og hjælpe hinanden. Modsat et fitnesscenter har Aarhus Fremad  ingen professionelt ansatte, og ingen virksomhed skummer fløden i sidste ende. Alt overskud som klubben får ind, går til medlemmerne selv. Det betyder også, at når man tjekker ind i klubben, er det ikke som at tjekke ind på et hotel med room service. Der er store og små opgaver, som vi i fællesskab løser, og som frivillig lærer man sine klubkammerater bedre at kende og får mange gode oplevelser. Det giver sammenhold at arbejde sammen.[/box]

Sådan hjælper du din klub

I løbet af et år afholder Aarhus Fremad en række arrangementer og hjælper til ved  løb, hvor der er brug for frivillige.

Du kan hjælpe din løbeklub på mange forskellige måder:

  • Som hjælper og fartholder til Aarhus Motions løb. Aarhus Motion er hovedsponsor for Aarhus Fremad og spytter mange gode kroner i klubkassen, som gør klublivet sjovere. Til gengæld har bestyrelsen lovet, at vi stiller med fartholdere og hjælpere til forskellige løb.
  • Som kagebager og frugtskaffer. Til løb,  foredrag og til træningsweekenden gør kager eller frugt  lykken.
  • Som hjælper, koordinator og tidtagningsansvarlig ved tre Fremadløb. Aarhus Fremad afholder hvert år Egå Engsø Rundt, Riis Skov Løbet og Gul Rute Løbet. Ved løbene er der mange forskellige opgaver, som fx at vise vej og pakke startnumre. Måske har du overblik og lederevner og lyst til at prøve kræfter med at være løbsarrangør (oplæring gives) eller stå for tidtagning og resultater til hjemmesiden.
  • Som arrangør af foredrag. Drømmer du om at høre om løbekost, maraton, barefoodrunning eller noget helt andet. Som medlem af fremad har du mulighed for at trække dygtige foredragsholdere til. (klubben har tidligere blandt andet haft Gitte Karlshøj, Jesper Favrskov, Karl Aage Søltoft og mange andre forbi). Det er ret let at arrangere et foredrag, og du kan godt vælge kun at arrangere et enkelt foredrag. Se mere her.
  • Som medlem af PR udvalget. Der skal gerne være mange løbere til Fremads løb - og det står PR-udvalget f0r. Samtidig er Fremad løbene et godt udstillingsvindue, hvor klubben kan tiltrække nye medlemmer.
  • Som medlem af festudvalget.  Fremadløbere kan godt løbe, men vi løber ikke udenom en god fest! Festudvalget holder årligt en fantastisk sommer- og julefest.
  • Som kommende træner. Du behøver ikke at være den hurtigste i klubben for at blive træner, men du har lysten, interessen og energien. Fremad har løbende behov for trænere til forskellige niveauer alt fra begynder, elite til måske ungdomstræner. Det kan også være, at du har lyst til at stable dit helt eget løbekoncept på benene eller blot være assisterende træner på de eksisterende tilbud. Som træner får du et mindre halvårligt skattefrit honorar og mulighed for trænerkurser, inden du bliver sluppet løs. Kontakt bestyrelsen hvis du går med en træner i maven og skriv gerne kort om dine tanker.
  • Som eventmager eller løbebrunch-arrangør. Sociale arrangementer er altid sjove og måske har du gode ideer i ærmet. Slå et arrangement op på Fremads Facebook side, klubbens hjemmeside og gør lidt reklame til træning , så holder vi liv i den sociale klub.
  • Som igangsætter. De bedste initiativer kommer tit op fra medlemmerne selv. Har du gode ideer til noget, som Fremad bare må gøre, så kontakt bestyrelsen.

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad