Løb langsomt for at løbe hurtigt

Det nytter ikke at løbe for mange kilometer hurtigt, hvis du vil være hurtig. Derimod skal en del kilometer løbes langsomt for virkeligt at få fart i benet. Det er budskabet, når Claus Hechmann , der er elitetræner i Spartha og bogaktuel med bogen "Løb som eliten" gæster Aarhus Fremad.

Tirsdag den 24. februar klokken 17 afholder han træningen og bagefter er der foredrag til senest kl. 21, hvor han kommer ind på principperne i træningen.  Claus Hechmann træner nogle af Danmarks hurtigste løbere blandt andet Henrik Them, Lars Budolfsen, Maria Sig Møller og Anna Holm Baumeister.

"I foredraget tager jeg udgangspunkt i, hvordan eliten har trænet i mange år. Det kan godt overføres til begynderniveau. Principperne er de samme," understreger han og peger på, at forskellen mellem motion og elite naturligvis er tidsforbruget på løb.

Mødesteder og tidspunkter:

Kl. 17-18 Praktisk træning (mødested Fremads klubhus ved Riisvangen Stadition, Hans Egedes Vej)

Kl. 18-19 Pause mulighed for at spise egen medbragt mad. (For Fremadløbere bliver der købt sandwich i fællesskab)

Kl. 19-20.30 Foredrag på Skovvangsskolen, Skovvangsvej 150, 8200 Aarhus N

Foredraget er gratis for medlemmer af Aarhus Fremad Atletik og bliver arrangeret i samarbejde med DGI Østjylland og Vores Puls. For øvrige er prisen 70 kroner. Tilmelding og betaling, hvis du ikke er medlem af klubben på dette link. (VIGTIGT kun 40 pladser ledige til løbere, der ikke er medlem af Fremad) 

Se evt. mere om bogen "Løb som eliten" på dette link

http://www.gucca.dk/loeb-som-eliten-bliv-hurtigere-paa-5-km-10-km-halvmaraton-og-maraton-med-p251632

Læs mere om Claus Hechmann på hjemmesiden, Hechmann Sport

http://hechmannsport.dk/

NB: Husk mad mellem træning og foredrag, hvor der er en kort spisepause. Fremad kan anbefale sandwich fra Rohdes. http://www.caferohdes.dk/ (hold øje med fælles bestilling på nettet eller køb selv)

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad