Børn- og ungeatletik

”Der er i øjeblikket lukket for tilmeldingen af nye medlemmer på børn- og ungeholdet i Aarhus Fremad. Vi arbejder på at finde flere trænere, som kan afhjælpe dette. Det er muligt at blive føjet til en venteliste ved at skrive til Maiken eller Mads (kontaktoplysninger nedenfor), så kontakter de dig, når der bliver plads.


Om træningen
Alle børn i alderen 6-15 år er velkomne.

Til atletik kommer børnene til at dyrke sprint, hækkeløb, højde- og længdespring, kugle og kast.

Aarhus Fremad har fokus på, at træningen skal være sjov, legende og give børnene lyst til at røre sig. Atletik er en individuel sport, hvor man som voksen har fokus på konkurrencer, men vi betoner i høj grad fællesskabet: At børnene støtter hinanden og har gode oplevelser med motion sammen.

Børnene opdeles typisk i grupper efter alder, så de er sammen med jævnaldrende. Dog gennemføres der som regel en fælles opvarmning tilpasset alle niveauer.

For de yngste børn er der fokus på, at de skal have det skægt, mens de lærer atletikken og får styrket motorikken.

For de ældste bliver der gradvist mere fokus på teknik, styrke og at dyste mod sig selv og andre. Børnene skulle gerne opleve at komme i superform og få styrket selvtilliden, når de mærker, at kroppen bliver stadigt stærkere.

Aarhus Fremad har et af landets billigste træningstilbud for børn og unge, fordi vi mener, at det er vigtigt at børn får sunde motionsvaner. Det koster kun få hundrede kroner pr. halvår at være
med.

Kom endelig og prøv atletikken et par gange for at se om det er noget for dit barn!

Træningstider
I atletik træner vi hele året rundt uanset vejr og vind. Det er derfor vigtigt at sørge for ordentlig påklædning, specielt i ude-perioden fra marts til oktober.

Om vinteren træner vi i hal 5 & 6, men grundet hallernes begrænset størrelse og antallet af børn, trænes der af og til også udenfor. Dette informeres selvfølgelig på forhånd.

Periode Træningstidspunkter Hvor
Marts – efterårsferie (uge 42) Mandag kl. 17:00 – 18:15

Onsdag kl. 17:00 – 18:15

Vejlby Stadion (Skovbakken)
Efterårsferie (uge 42) – marts Mandag kl. 17:00 – 18:00

Onsdag kl. 17:00 – 18:00

Inden døre i sal 5 & 6 i kælderen i bygning I ved Vejlby Risskov Hallen (Skovbakken)

holdb2

Påklædning til træning
Sportstøj du kan bevæge dig i (afpasset efter årstiden) + et par løbesko. Hellere et lag for meget end et lag for lidt. Husk drikkedunk.

Om trænerne
Aarhus Fremads trænerteam består dels af rutinerede atletikudøvede og dygtige ungdomstrænere, som selv har stor erfaring med disciplinerne og er gode til at motivere og vejlede. Flere af trænerne læser desuden idræt på universitet og har derigennem opnået brede kompetencer inden for formidling af idræt til børn.

Kontakt

For yderligere spørgsmål kontakt endelig vores trænere: 

6-9-årige: Maiken, maikenlarsen0607@hotmail.com

10+ år: Mads, madsclausen1@gmail.com

Mødested til vintertræning indendørs
untitled-1

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad