Aarhus Fremads bedste DM 10 km!

Indrømmet - det er store ord at sætte som overskrift, men vurderet på de bedste resultater er der dækning for det.

Resultaterne for herrerne kan ses her

Og her for kvinderne

Helt kort skal følgende fremhæves:

Thorkild Sundstrup: 31.32 og en 17. plads blandt landets absolut bedste herrer. Der blev skåret 24 sekunder af PR tiden. Den bedste 10 km landevejstid i klubbens historie! Thorkild lagde offensivt ud i et forsøg på at komme så tæt på de 31 minutter som muligt og først på den sidste omgang måtte han indse, at benene ikke helt var klar til en så stor forbedring - endnu.

Helene Svane: 37.02 og ikke mindre end en samlet 9. plads. Derudover var der tale om PR og den bedste 10 km tid sat af en Fremad kvinde. Og så vandt Helene også lige guld i klassen under 22 år! Det hele med et kæmpestort smil og en imponerende udstråling af overskud hele vejen - og iført et par strikvanter, som man med garanti aldrig tidligere har set på hænderne af en top 10 DM løber   🙂

Jens Hæstrup Krogh: 33.57 og PR. Jens løb med næsten konstante omgangstider og kunne ovenikøbet øge lidt på den sidste omgang. Jeg er ret sikker på, at det er første gang Jens løber med negativ split men forhåbentlig ikke sidste.

Mogens Sønderby Christensen: 36.48 og guld i klassen M55! Det er dælme flot Mogens!

Asger Dalsgaard: 35.16. Asger havde været syg med en slem halsbetændelse i dagene op til løbet, så ingen overraskelse, at tiden var langtfra det normale niveau.

Daniel Vestergaard: 35.54. Fin tid, taget i betragtning, at Daniel har været skadesplaget det meste af vinteren og først for nylig er begyndt at træne stabilt.

Malthe Brændsholt Sørensen: 36.34. Superflot debut på 10 km'eren!

Jeppe Lysdahl: 37.17. Også en flot debut og en fin formmarkør på vej mod marathon

Lars Henrik Pontoppidan: 38.06. Fin sidste optræden i den meget hårde M50 klasse for Aarhus Fremads Grand old man

Jan Skov Pedersen: 39.07. Ikke PR i denne omgang, men stadig en rigtig flot tid!

Jørgen Høg: 40.17 og så vidt jeg ved PR!

Lærke kunne desværre ikke stille til start, da hun i løbet af opvarmningen kunne mærke en skade, som var opstået tidligere på ugen.

Jeg håber, at vi næste år kan stille et endnu større hold til vinterturneringen og muligvis gøre os gældende i holdkonkurrencen. Det skulle ikke være helt umuligt.

Og dejligt at se så mange Fremad folk på sidelinjen i det gode vejr.

/Nikolaj

 

 

 

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad