Gl træningstilbud

[box size="large"]Aarhus Fremad Atletik er en social løbeklub med en forrygende sommerfest, julefrokost og en årlig træningslejr. Klubben blev stiftet i 1897 og har over 100 års erfaring med at skabe et godt træningsmiljø.[/box]

Børneatletik (6 - 9 år)

træner mandage og tirsdage kl. 17:00 - 18:00 på Vejlby Stadion (fra påske til efterårsferien). Vintertræningen foregår indendørs lørdage om formiddagen.

Løbetræning for voksne

Vi træner fire gange om ugen, med varierende intensitet på programmet:

Mandage kl. 17.15: Mandagstræning for både mænd og kvinder. Typisk med et roligt opvarmningstempo (5.00 - 5.30 minutter pr kilometer) 1 - 3 kilometer, efterfulgt af en række intervaller, som altid kan tilpasses til alles niveau. Typisk samlet løbelængde: 8-12 km.

Tirsdage kl 17.15: To tilbud!

1. Fællestræning (M/K): Her der er sjov og varieret træning med indlagte styrkeøvelser, fittness med mere. Er du ikke vant til at løbe intervaller, er det en god idé at vænne kroppen til den anderledes træning her. Der opvarmes med et roligt tempo (ca. 5.30 minutter pr kilometer) 1 - 3 kilometer, efterfulgt af en række intervaller/styrketrænig/leg, som altid kan tilpasses til alles niveau. Typisk samlet løbelængde: 6-10 km.

2. Mellem/lang (M/K): Her løbes der typisk 3-5 kilometers opvarmning i et hurtigere tempo end om mandagen (4.40 - 5.00 min/km). Efterfulgt af en række intervaller, som altid kan tilpasses til alles niveau. Typisk samlet løbelængde: 10-14 km.

Torsdage kl 17.15: To tilbud!
1. Fællestræning (M/K): Samme type træning som om tirsdagen.

2. Mellem/lang (M/K): Samme tpe trænig som om tirsdagen, dog er der om torsdagen mere fokus på tempoture eller tempointervaller (lavere intensitet end tirsdagstræningen). Her kan programmet også være én lang rundtur med indlagte tempoture. Typisk løbelængde: 12-15 km

Lørdage kl. 10.30
- Lørdage er intervaltræning typisk med fokus på fartfundament. Strukturen varierer afhængigt af hvor i sæsonen man befinder sig.

Træning fra Riisvangen Stadion tæt på Riis Skov


Vis hvor løbeklubben træner på et større kort

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad