Løbeglæde som smitter

[box size="large"]Aarhus Fremad Atletik har 100 års erfaring med at skabe et godt træningsmiljø. Klubben blev stiftet i 1897 og er en social løbeklub med en forrygende sommerfest, julefrokost og en årlig træningslejr.[/box]

Mandage træner kvinderne (læs mere om træningen her)  kl. 17.30 med opvarmning i to hold, men fælles intervaller. Programmet består typisk af intervaller eller tempoture.

Tirsdage træner herrerne 17.10 (læs mere om træningen her). Her løber vi typisk omkring 15 kilometer med indlagte sprints.

Tirsdage klokken 17.15 er der sjov og varieret fællestræning med indlagte styrkeøvelser (læs mere om træningen her), fittness med mere. Er du ikke vant til at løbe intervaller, er det en god ide´ at vænne kroppen til den anderledes træning her.

Torsdage kl. 17.10 er herrernes største træningsgang, hvor der er fokus på intervaller. Om torsdagen er herrerne inddelt i to hold efter tempo.

Om torsdagen træner "Kvinder 1" kl. 18 og "Kvinder 2" kl. 17.15  Første torsdag i måneden er der dog fællestræning for begge kvindehold kl. 18. For at løbe i "Kvinde 1" skal du kunne løbe intervaller hurtigere end 4.25 per km og opvarme i omrking 5 minutter per km. "Kvinde 2" løber langsommere på intervaller og i opvarmning.

Træning fra Riisvangen Stadion tæt på Riis Skov


Vis hvor løbeklubben træner på et større kort

Om løbe- og atletikklubben

Aarhus Fremad Atletik er den hyggelige løbe- og atletikklub , som træner fra Riisvang Stadion få hundrede meter fra Riis Skov. For voksne har klubben et løbetilbud, mens der er hold for børn i atletik.(Se kort)
Klubben har over 100 års erfaring i at skabe et godt træningsmiljø både for eliteløbere og motionister.

Mød os på Facebook

Er du allerede medlem kan du blive optaget i vores interne Facebookgruppe her. Meget kommunikation foregår på Facebook, så det er et godt sted at være.

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Tækker Group
Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2022 © Forza Fremad