Løbeskole

Løbeskolen er udviklet af landstræner Thomas Nolan for DGI, og er specielt målrettet nye løbere. Alt for mange nye løbere bliver desværre skadet inden de kommer ordenligt i gang med løb. Vores trænere er uddannet til at få nye løbere ordenligt i gang, så man styrer uden om skader, og samtidig får rykket sin form til nye højder!

[table id=14 /]

Generelt om løbeskolen:

- Tempoet bliver tilpasset så alle kan være med.
- Træningen består til dels af løb i forskellige former
- Træning af kropskerne (CORE)
- Skadesforebyggende øvelser

Alle øvelser er specifikt målrettet løbere, og sikrer at kroppen vænnes til hårdere belastninger. Træner du op mod et bestemt mål kan du altid snakke med trænerne, om at tilpasse træningspassene, så de passer til lige netop dig.

hold1

Hvem kan deltage?

Løbeskolen er for alle men er særligt målrettet nye løbere, eller løbere der typisk ligger omkring 23-30 minutter på 5 km. Langsommere såvel hurtigere løbere er også velkomne, og hvis man føler ens form har rykket sig tilstrækkeligt, står det alle frit for, at prøve kræfter med nogle af vores andre hold.

Tirsdage og torsdage kl. 17.15: Her der er sjov og varieret træning med indlagte styrkeøvelser, fittness med mere. Er du ikke vant til at løbe intervaller, er det en god idé at vænne kroppen til den anderledes træning her. Der opvarmes med et roligt tempo, efterfulgt af en række intervaller/styrketrænig/leg, som altid kan tilpasses til alles niveau.

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad