Sådan slår du dine personlige rekorder

Få inspiration til at nå dine mål af løbere, som kender vejen frem. De seneste år har Aarhus Fremad vundet mange løb og fået gode danske placeringer. Vi deler hjertens gerne ud af vores løbeviden og hjælper med sparring, så du hurtigt forbedrer dig.

Herre 1: Elite og supermotionister 

Herre 1 rummer en kerne af nogle af Danmarks hurtigste maratonløbere. Thorkild Sundstrup blev i 2.28.29 hurtigste dansker i Odense Maraton i 2012 (maratondebut). Nikolaj Bauer Andersen løb 2.33.52 i Copenhagen Maraton i 2012 (nr. 10), og Kåre Kildall Rysgaard blev med 2.32.48 i Hamborg i 2011 hurtigste dansker.

Så hurtigt behøver du langt fra løbe for at kunne løbe med i gruppen. Men vi hjælper dig gerne til det! Vi samarbejder og støtter hinanden, så det som var uopnåeligt i går bliver let i dag. Få hjælp med:

  • Træningsplanlægning og programmer
  • Formtopning og løbspsykologi
  • Kost
  • Løbeteknik

Træning tirsdag og torsdag kl. 17.10 og ofte mulighed for weekendsparring eller konkurrence

På en træningsgang løber vi typisk 13-20 km med intervaller. Træningen er ikke kun lagt an på maraton, men også DM 10 km og baneløb som 5000 meter. Det er forskelligt, hvilken form løberne er i, så træningen er tilpasset deltagerne.

I herre 1 vil der fremover jævnligt blive træningsmøder, mulighed for at kigge på individuelle træningsprogrammer og udveksling af gode fif og løberåd.

Kvalifikationskrav:

Herre 1 er forbeholdt de hurtigste løbere i Fremad. For at kvalificere dig skal du enten løbe maraton på under tre timer, halvmaraton på 1.25 eller 10 km på 37 minutter. Kan du ikke det endnu, er du velkommen til at træne med herre 2 og rykke videre, når formen er der. (Har du en drøm om at komme på løbelandsholdet, så se DAF´s kvalifikationskrav på dette link)

Kontakt: Træner Nikolaj Bauer Andersen på 2778 3563

[box]

Fandt løbeglæde og barberede 6 minutter af maratontiden

Jens Krogh har hurtigt forbedret sig, siden han begyndte træningen med herre 1. I 2010 løb han maraton på 2.45, men i 2012 var tiden nede på 2.39. Samtidig er halvmaraton forbedret fra 1.20 til 1.15! ”Det vigtigste er, at jeg er blevet en gladere løber. Det kan være surt at træne alene. Når jeg løber i Fremad, er det svært ikke at give at give den gas til den i træningen,” siger han
.[/box]

Er du kvinde så få kompetent træning af Mads Madsen tidligere Danmarksmester i 3000 meter hæk og ivrig løber gennem mange år. Se mere her

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad