Arrangementer: Motionsløb, foredrag og fester

Det er fantastisk at opleve, at kroppen bliver stærkere. I Aarhus Fremad støtter vi hinanden, så det der var uopnåeligt i går, bliver let i dag. En måde at bakke op om løbere på er at give viden om, hvordan man løber hurtigere for: "Why should I practice running slow? I already know how to run slow. I want to learn to run fast," som løbelegenden Emil Zapotek så klart beskriver det. Derfor holder Aarhus Fremad hvert år flere foredrag som inspirerer løberne i deres træning.

Klubaftener, foredrag og fester

Aarhus Fremad holder jævnligt klubaften, foredrag eller fester. Det skal være fornøjeligt at løbe, og vi har blandt andet fast en sommerfest, julefrokost og en årlig træningslejr, som ryster løberne godt sammen. Derudover holder klubben hvert år flere foredrag for fremadløberne. Blandt andet har vi haft Gitte Karlshøj og de tidligere løbelandstrænere Thomas Nolan og Karl Aage Sølvtoft forbi og holde oplæg om en effektiv løbetræning.

Motionsløb og stævner i Aarhus Fremad

Aarhus Fremad står hvert år for tre store motionsløb: Egå Engsø Rundt, (5 og 10 km), Riis Skov Løbet (Danmarks ældste motionsløb) og den klassiske dyst på Gul Rute i Riis Skov. Til alle løb er der elektronisk tidtagning og gode præmier. Som medlem af klubben får du samtidig tilskud til over 10 løb blandt andet Danisco Cup, Aarhus 1900 Stafetten, DM og en lang række baneløb.

Træningstider Atletik_aiv (1)

Kontakt

Bestyrelse snabel a aarhusfremad.com
Fremads Facebook-side

 

Sponsorer og samarbejdspartnere

Aarhus Motion
Skovbakken
Trimtex

Run, Forrest, Run!

Vi ses til træning!

Copyright 2023 © Forza Fremad